Stilgehouden.nl

Een gezondheidsrealisatie die mijn leven heeft veranderd Toen ik op de universiteit zat, overtuigde mijn kamergenoot, Kristi, me om met haar naar de sportschool te gaan. Ik herinner me dat ik me geïntimideerd voelde. Ik was tenger, bleek en neig naar Goth met ossenbloed lippenstift en geen spierspanning. … Lees meer Het bericht Een gezondheidsrealisatie die mijn leven veranderde verscheen eerst op A Cup of Jo .

Een gezondheidsrealisatie die mijn leven heeft veranderd  Toen ik op de universiteit zat, overtuigde mijn kamergenoot, Kristi, me om met haar naar de sportschool te gaan. Ik herinner me dat ik me geïntimideerd voelde. Ik was tenger, bleek en neig naar Goth met ossenbloed lippenstift en geen spierspanning. … Lees meer Het bericht Een gezondheidsrealisatie die mijn leven veranderde verscheen eerst op A Cup of Jo .

Bron

Een gezondheidsrealisatie die mijn leven heeft veranderd

Toen ik op de universiteit zat, overtuigde mijn kamergenoot, Kristi, me om met haar naar de sportschool te gaan. Ik herinner me dat ik me geïntimideerd voelde. Ik was tenger, bleek en neig naar Goth met ossenbloed lippenstift en geen spierspanning. … Lees meer

Het bericht Een gezondheidsrealisatie die mijn leven veranderde verscheen eerst op A Cup of Jo .

Jeroen Bouwer