Stilgehouden.nl

Teenage Battler koopt huis van $ 1 miljoen

Teenage Battler koopt huis van $ 1 miljoen

Bron

De 18-jarige Angela Gramlick zaterdag op de veiling in Brisbane.

EEN 18-jarig meisje met hersenverlamming heeft net haar eerste huis gekocht nadat ze drie andere bieders op een veiling had verslagen.

Angela Gramlick gebruikte Trust-geld van een medische uitbetaling om het huis in het noorden van Brisbane te kopen voor $ 1.025 miljoen, waarbij de TAFE-student in tranen uitbarstte toen de hamer viel.

MEER VASTGOED NIEUWS

Blog over veilingresultaten in Brisbane

De buitenwijk van Brisbane waar je nog kunt kopen met een gemiddeld loon

Harcourts veilingmeester Christian Hamilton, agent Marie Stead en Angela Gramlick na de veiling.

“Ik wilde mijn familie en mezelf echt laten zien dat ik dingen kan doen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou kunnen en ik heb een tweelingzus die gehandicapt is en ik wilde haar laten zien dat ze alles kan. waar ze haar zinnen op zet en ze kan hier komen logeren als ze wil,' zei ze.

Een menigte van 40 was getuige van de emotionele gebeurtenis en de toeschouwers waren geschokt toen de uiteindelijke koper werd onthuld.

De menigte op de veilingdag neemt hun plaatsen in voordat Harcourts-veilingmeester Christian Hamilton begint.

"Mijn jongste is 20 en hij staat niet, doet niet mee en heeft niet de moed om zoiets alleen te doen", zei Martin Millard, oprichter van Harcourts Solutions, na afloop. “Achttienjarigen kopen geen onroerend goed. Het is een mooi verhaal, het is een buitengewoon verhaal.”

Mevrouw Gramlick stond voor de brievenbus van het bakstenen huis met vier slaapkamers dat ze vastbesloten was te kopen, terwijl Harcourts makelaar Marie Stead namens haar bood en mevrouw Gramlicks moeder aan de telefoon. 'Ik weet dat mama in orde is,' zei mevrouw Gramlick.

“Ik werd verliefd op de plek zodra ik het zag en ze wil het beste voor haar kinderen, dus besloot ze te doen wat ze kon voor ons.

Het lage huis met vier slaapkamers was op de markt gebracht door Rochelle Adgo, agent van de Harcourts Solutions Group.

“Ik heb momenteel geen baan, maar ik heb wel een uitbetaling gekregen van het ziekenhuis omdat ik geboren ben met een handicap die eerder had kunnen worden vastgesteld, dus ik gebruik mijn Trust-geld daarvan om het huis te betalen .”

Angela Gramlick (rechts) met haar vriendin Jazmin Bromley (links) na de veiling.

Mevrouw Gramlick eindigde eind 2020 jaar 12 en studeert momenteel een certificaat drie in de vroege kinderjaren.

'Ik wist niet wat ik moest verwachten,' zei ze met trillende stem.

"Het was veel intenser dan welk jaar 12-examen dan ook."

De veiling maakte deel uit van een veilingbonanza van Harcourts Solutions, georganiseerd door agent Rochelle Adgo om het veilingseizoen van 2022 in het noorden van Brisbane te beginnen.

De veiling opende met een telefonisch bod van $940.000. Mevrouw Gramlick kwam meteen binnen met een bod van $ 950.000. Ook een ouder echtpaar met jonge kinderen deed mee. De veiling stopte op $ 1,01 miljoen, terwijl mevrouw Gramlick haar bod verhoogde tot $ 1,025 miljoen en het onroerend goed werd verkocht. De veiling was een van de 80 die zaterdag in Groot-Brisbane waren gepland.

Het bericht Teenage battler koopt huis van $ 1 miljoen verscheen eerst op realestate.com.au.

Gregory