Stilgehouden.nl

Saint Jane's New Petal Cream is mijn geheim voor een zijdezachte, gehydrateerde huid deze zomer Een goede vochtinbrengende crème voor de zomer is moeilijk te vinden. Mijn zware, dikke wintercrèmes gaan tot halverwege de herfst op sabbatical en ik wend me tot een arsenaal aan lichtgewicht gelformules die verfrissende hydratatie beloven. Het enige probleem met dat laatste? Veel gelformules passen niet goed bij anderen. Dus als ik serums aanbreng voordat ik hydrateer met een gel, en als de derde laag op mijn foundation dep, heb ik vaak last van pilling. Dat is waar Saint Jane's nieuwe Hydrating Petal Cream van pas komt om de dag te redden. Saint Jane Hydrating Petal Cream – $ 68,00 "Een krachtige maar lichtgewicht moisturizer is iets dat ik persoonlijk miste in mijn eigen huidverzorgingsroutine, en het lampje ging gewoon aan. Ik begon meteen te werken aan de formule, geïnspireerd op de delicate manier waarop bloemen hun schoonheid behouden door middel van hydratatie” – Casey Georgeson, oprichter van Saint Jane Winkel nu De eerste keer dat ik de vochtinbrengende crème aanbracht, voelde het licht aan, bijna als een serum, en werd het vrij snel geabsorbeerd, waardoor een bedauwde afdronk achterbleef waardoor mijn huid de hele dag zijdezacht, bloembladzacht en gehydrateerd aanvoelde. Als ik zou moeten vergelijken, zou ik zeggen dat het het meest lijkt op Tatcha's Water Cream moisturizer, maar nog lichter en luchtiger. De volgende dag bracht ik de Petal Cream aan onder een laag huidtint, concealer en fixeerpoeder, gewoon om te zien wat er zou gebeuren als de moisturizer mijn andere producten zou ontmoeten. De resultaten? Afgezien van geen pilling (hoera!), ontdekte ik dat de Petal Cream een versterkend effect had, waardoor mijn huid er helderder en stralender uitzag, met een natuurlijke glans waardoor ik die dag geen highlighter hoefde te gebruiken. Wanneer ze over de formule praat met de oprichter van Saint Jane, Casey Georgeson, vertelt ze Well+Good dat ze echt geïnspireerd was door bloemen: "Hydratatie is net zo essentieel voor een bloem als voor onze huid, dus ik wilde nabootsen hoe bloemen en hydratatie werken samen.” Ze legt ook uit dat balans de sleutel is en zegt: "Te veel hydratatie en een bloem zakt, te weinig en het droogt uit – dus het gaat om die intrinsieke balans die bloemen en hydratatie hebben. Het vinden van die perfecte balans tussen vocht en de vederlichte textuur van de crème werd de heilige graal voor mij.” Georgeson voegt eraan toe dat het haar meer dan een jaar kostte om deze goede plek te vinden en de formule precies goed te krijgen. Als iemand met een gecombineerde huid die in een van de droge valleien van Los Angeles woont, ben ik behoorlijk kieskeurig met mijn moisturizers. Het is lastig om een formule te vinden die net licht genoeg is, maar toch hydrateert zonder te zwaar aan te voelen. Saint Jane zorgt voor de perfecte consistentie en werkzaamheid met zijn formule, die 1 procent puur hyaluronzuur bevat (dit helpt de hydratatie en huidelasticiteit te behouden), vitamine C (een huidverlichter en collageenproducent) en 10 bloemenessences met kalmerende eigenschappen (inclusief hibiscustheepeptiden, roze lotus, mimosa, kamperfoelie en rozemarijn, met frangipani als lichte geur). De crème bevat ook 500 mg THC-vrije CBD (de totale hoeveelheid in het flesje, niet per applicatie). Studies hebben aangetoond dat cannabidiol (ook bekend als CBD) kan helpen bij ontstekingen, zoals puistjes en acne. En als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige huidverzorgingsroutine, zult u blij zijn te weten dat u SJ's Petal Cream zowel als dag- als nachtcrème kunt gebruiken. Hoewel het merk aanbeveelt om het te combineren met hun Beauty Serum, zal ik eerlijk tegen je zijn: ik gebruik het over het algemeen alleen solo – wat de oprichter zelf ondertekent. Georgeson zegt: "De formule zit boordevol bloemenvoedingsstoffen en hydratatieboosters zoals 1 procent puur hyaluronzuur, dus als je Petal Cream alleen in je routine gebruikt, zal je huid de hele dag en de hele nacht gehydrateerd en gevoed zijn." Zelfs met de airconditioning op volle kracht, word ik nog steeds wakker met een soepele huid die er helderder en meer gerevitaliseerd uitziet. Dat is mijn soort goedemorgen. Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis workouts, kortingen voor cult-favoriete wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+ , onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct. Vul email adres in

Bron

Een goede vochtinbrengende crème voor de zomer is moeilijk te vinden. Mijn zware, dikke wintercrèmes gaan tot halverwege de herfst op sabbatical en ik wend me tot een arsenaal aan lichtgewicht gelformules die verfrissende hydratatie beloven. Het enige probleem met dat laatste? Veel gelformules passen niet goed bij anderen. Dus als ik serums aanbreng voordat ik hydrateer met een gel, en als de derde laag op mijn foundation dep, heb ik vaak last van pilling. Dat is waar Saint Jane's nieuwe Hydrating Petal Cream van pas komt om de dag te redden.

Saint Jane bloemblaadje crème

Saint Jane Hydrating Petal Cream – $ 68,00
"Een krachtige maar lichtgewicht moisturizer is iets dat ik persoonlijk miste in mijn eigen huidverzorgingsroutine, en het lampje ging gewoon aan. Ik begon meteen te werken aan de formule, geïnspireerd op de delicate manier waarop bloemen hun schoonheid behouden door middel van hydratatie” – Casey Georgeson, oprichter van Saint Jane

Winkel nu

De eerste keer dat ik de vochtinbrengende crème aanbracht, voelde het licht aan, bijna als een serum, en werd het vrij snel geabsorbeerd, waardoor een bedauwde afdronk achterbleef waardoor mijn huid de hele dag zijdezacht, bloembladzacht en gehydrateerd aanvoelde. Als ik zou moeten vergelijken, zou ik zeggen dat het het meest lijkt op Tatcha's Water Cream moisturizer, maar nog lichter en luchtiger. De volgende dag bracht ik de Petal Cream aan onder een laag huidtint, concealer en fixeerpoeder, gewoon om te zien wat er zou gebeuren als de moisturizer mijn andere producten zou ontmoeten. De resultaten? Afgezien van geen pilling (hoera!), ontdekte ik dat de Petal Cream een versterkend effect had, waardoor mijn huid er helderder en stralender uitzag, met een natuurlijke glans waardoor ik die dag geen highlighter hoefde te gebruiken.

Wanneer ze over de formule praat met de oprichter van Saint Jane, Casey Georgeson, vertelt ze Well+Good dat ze echt geïnspireerd was door bloemen: "Hydratatie is net zo essentieel voor een bloem als voor onze huid, dus ik wilde nabootsen hoe bloemen en hydratatie werken samen.” Ze legt ook uit dat balans de sleutel is en zegt: "Te veel hydratatie en een bloem zakt, te weinig en het droogt uit – dus het gaat om die intrinsieke balans die bloemen en hydratatie hebben. Het vinden van die perfecte balans tussen vocht en de vederlichte textuur van de crème werd de heilige graal voor mij.” Georgeson voegt eraan toe dat het haar meer dan een jaar kostte om deze goede plek te vinden en de formule precies goed te krijgen.

Als iemand met een gecombineerde huid die in een van de droge valleien van Los Angeles woont, ben ik behoorlijk kieskeurig met mijn moisturizers. Het is lastig om een formule te vinden die net licht genoeg is, maar toch hydrateert zonder te zwaar aan te voelen. Saint Jane zorgt voor de perfecte consistentie en werkzaamheid met zijn formule, die 1 procent puur hyaluronzuur bevat (dit helpt de hydratatie en huidelasticiteit te behouden), vitamine C (een huidverlichter en collageenproducent) en 10 bloemenessences met kalmerende eigenschappen (inclusief hibiscustheepeptiden, roze lotus, mimosa, kamperfoelie en rozemarijn, met frangipani als lichte geur).

De crème bevat ook 500 mg THC-vrije CBD (de totale hoeveelheid in het flesje, niet per applicatie). Studies hebben aangetoond dat cannabidiol (ook bekend als CBD) kan helpen bij ontstekingen, zoals puistjes en acne.

En als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige huidverzorgingsroutine, zult u blij zijn te weten dat u SJ's Petal Cream zowel als dag- als nachtcrème kunt gebruiken. Hoewel het merk aanbeveelt om het te combineren met hun Beauty Serum, zal ik eerlijk tegen je zijn: ik gebruik het over het algemeen alleen solo, wat de oprichter zelf ondertekent. Georgeson zegt: "De formule zit boordevol bloemenvoedingsstoffen en hydratatieboosters zoals 1 procent puur hyaluronzuur, dus als je Petal Cream alleen in je routine gebruikt, zal je huid de hele dag en de hele nacht gehydrateerd en gevoed zijn."

Zelfs met de airconditioning op volle kracht, word ik nog steeds wakker met een soepele huid die er helderder en gerevitaliseerd uitziet. Dat is mijn soort goedemorgen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis workouts, kortingen voor cult-favoriete wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+ , onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Vul email adres in

Jeroen Bouwer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *