Stilgehouden.nl

De actieve jurk van Reformation is het kledingstuk dat je de hele zomer zult dragen

Bron

Golf- en tennisspelers dragen al tientallen jaren jurken. Maar toen Outdoor Voices een paar jaar geleden The Exercise Dress lanceerde, zorgde dit voor een heropleving van jurken en skorts in activewear, met merken als Girlfriend Collective, Halara en Nike volgden . Reformation is het nieuwste merk dat zijn versie van een actieve jurk uitbrengt, en het stelt niet teleur.

De Reformation Bella Ecomove Active Dress ($ 98) is zonder twijfel de schattigste trainingsjurk op de markt. Het heeft een diepe V-hals, racerback, gedefinieerde taille en een skortbodem, allemaal gemaakt van een dikke (maar ademende) en ondersteunende stof. Het is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, mineraal (lichtblauw) en marine. Binnenkort: serenade, een beige-achtige blos. Om je alle deets te geven, een andere Well+Good-medewerker en ik heb het uitgeprobeerd.

Bella Ecomove Active Jurk Es — $98,00

Winkelmaten 3X, 2X en 1X.

Winkel nu

Bella Ecomove actieve jurk – $ 98,00

Winkelmaten XL, L, M, S en XS.

Winkel nu

"Als kenner van sportkleding zou ik zeggen dat de Reformation-jurk de perfecte jurk is voor lange wandelingen die misschien eindigen met een Aperol-spritz in een bar, omdat het simpelweg de perfecte look voor beide is", zegt Well+Good, directeur creatieve ontwikkeling Ella Duif. "Vrienden waren in de war toen ik opdook voor een wandeling in de jurk – 'Waarom ben je zo schattig gekleed, ik dacht dat we trainingskleding zeiden' is eigenlijk een direct citaat."

First things first, de maatvoering klopt. Met behulp van mijn metingen en de gids dacht ik dat ik een grote nodig had en het past prachtig. Dove zegt dat de jurk trouw is aan haar Reformatie-maat. "Ik ben meestal een 2 en de kleine past perfect", zegt ze. De Bella Ecomove Active Dress is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Maten 1X tot 3X zijn verkrijgbaar in de uitgebreide maatwinkel van Reformation onder Bella Ecomove Active Dress Es .

Functioneel presteert de jurk zoals de meeste andere actieve jurken. Onder de jurk zit een aangehechte korte broek in dezelfde kleur stof. Ik vind het heerlijk om de korte broek eronder te hebben om een buffer te bieden tegen schuren van de dijen. Omdat de shorts echter vrij kort zijn, rijden ze gemakkelijk omhoog, wat eerlijk gezegd een probleem is dat Dove en ik hebben met alle korte spandex-shorts. Als ze niet bijna tot aan je knie komen, rijden ze omhoog. "Ik kan de jurk niet eens de schuld geven, weet je," zegt Dove.

Door de diepe V-hals lijkt de jurk minder op activewear, maar presteert hij ook minder op activewear. "Als het gaat om serieuzere fitness, zou ik a) iets anders dragen of b) een sport-bh onder de jurk leggen", zegt Dove. "Toen ik voorover boog, sprongen mijn 32C's er zo goed als uit." Ik had ook hetzelfde probleem. Maar deze jurk is zo mooi dat ik niet van plan ben hem ooit naar de sportschool te dragen – de meeste actie die deze jurk van mij zal zien, zijn lange wandelingen. Misschien om te tennissen , als ik ooit echt een racket oppak in plaats van er alleen maar over te praten.

Kortom, de actieve kleding van de Reformation is alles wat ik nodig heb. Het is perfect voor een diner in Manhattan, een wandeling in Los Angeles en alles daartussenin.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis workouts, kortingen voor cult-favoriete wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+ , onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Vul email adres in

Jeroen Bouwer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *