Stilgehouden.nl

Beats of the Week: Seventeen is Here to Stay, en zomernummers van Taeyeon & WJSN

Bron

Hoewel het landschap van Koreaans entertainment enorm en wonderbaarlijk kan zijn, zijn het vaak de kleine dingen die ons verliefd maken, ontzag opwekken, schaamte oproepen uit de tweede hand, of soms… ons hart breken. In dit segment vragen we onze schrijvers: van de vele dingen die deze week om uw aandacht wedijveren, wat deed uw hart kloppen?

[Muziek/Idols/Drama's] Taeyeon's "Weekend", Seventeen, Hospital Playlist
— Lynn

Ik ben de laatste tijd niet zo veel bezig met K-pop, maar onlangs is mijn zomernummer “Weekend” van Taeyeon . Het nummer had me bij de eerste luisterbeurt verslaafd en ik speel het op repeat voor een onmiddellijke stemmingsboost.

Over zomerliedjes gesproken, Seventeen is een groep die ik associeer met zomerse bops, en ik denk dat dat iets is om naar uit te kijken aangezien alle leden opnieuw getekend hebben bij Pledis Entertainment ! Hoewel ze al sinds 2015 bestaan, werd ik pas ongeveer een jaar geleden fan, dus ik ben persoonlijk blij dat er voorlopig geen einde in zicht is voor de groep (en hun show Going Seventeen ).

Wat drama's betreft, is het tweede seizoen van Hospital Playlist iets waar ik elke donderdag naar uitkijk! Net als het eerste seizoen, is het drama over het algemeen erg gezond, en ik hou ervan hoe zacht het drama aanvoelt tegenover andere drama's en het echte leven. Iets aan het kijken naar vijf zeer aardige, zorgzame artsen en hun even charmante familie en vrienden tovert elke week een glimlach op mijn gezicht.

[Idols/Music/Dramas] Seventeen, WJSN, Niettemin, The Devil Judge
— Siena

Lynn, ik sta volledig achter je viering van Seventeen 's herondertekening bij Pledis. Ik denk niet dat ik toegewijd genoeg ben om mezelf een echte Carat te noemen, maar ik denk zeker dat de K-popwereld veel minder helder zou zijn zonder de leuke groepsdynamiek en altijd verbluffende dansvaardigheden van Seventeen. Bovendien ben ik nog steeds aan het bijkomen van de onverwachte ontbinding van GFriend (het is een onbetwistbaar feit dat " Apple " mijn nummer van 2020 was omdat Spotify me dat vertelde met koude, harde nummers), dus het is leuk om een geweldige groep als Seventeen af te sluiten mijn lijst met K-pop-acts om je zorgen over te maken.

Over geweldige groepen gesproken, ik heb vorige week het grootste deel van de week aan een Side B- artikel over SF9 gewerkt en het zette me aan het denken over het laatste dat Side BI in mei schreef . Dat stuk introduceerde me in de wondere wereld van WJSN (Cosmic Girls) en ze zijn al snel een van mijn favoriete meidengroepen geworden. Om eerlijk te zijn, ben ik een beetje onder de indruk van de releases van deze zomer. Gelukkig heeft WJSN me gedekt met een schat aan leuke, zomerse, twinkelende bops. Ik heb " You Got " en " New Me " nu ongeveer een maand achter elkaar in de herhaling! Ik wilde ook hun ongelooflijk gekke b-kant " Babyface " schreeuwen, een eigenzinnige oorwurm voor zelfliefde. Wat kun je nog meer vragen?

Wat het drama betreft, geniet ik nog steeds erg van desalniettemin . Ik heb onlangs ook de eerste aflevering van The Devil Judge gezien en was behoorlijk onder de indruk. Ik heb het gevoel dat het vrij zeldzaam is dat een drama all-in gaat op een dystopisch concept, en tot nu toe is de grimmige wereld van The Devil Judge visueel boeiend en conceptueel intrigerend. De cast is ook fenomenaal over de hele linie, dus ik spring zeker in aflevering twee … zodra mijn werkschema me daar tijd voor geeft, tenminste!

(Naver[ 1 ][ 2 ], YouTube[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ][ 7 ]. Afbeelding via HYBE Labels, Pledis Entertainment)

Gregory