Stilgehouden.nl

Voormalige echte huisvrouwen van Atlanta Star NeNe Leakes onthult dat haar man Gregg sterft

Bron

Reality-tv-ster NeNe Leakes heeft onthuld dat haar man Gregg 'overgaat naar de andere kant'. De voormalige Real Housewives of Atlanta (RHOA) alum deelde onlangs een emotionele update over de gezondheidstoestand van haar man in haar lounge in Atlanta, The Linnethia.

'Ik hoop dat jullie vanavond van de lounge genieten,' begon Leakes haar toespraak. 'Alsjeblieft, ik vraag het aan iedereen in deze lounge. Ik had geen idee dat ik hier binnen zou lopen en deze aankondiging zou doen. Maar ik wil dit tegen je zeggen. Ik wil in vrede zijn. Als je mij ziet en je ziet mijn zoon, geef ons dan veel liefde, oké? Mijn man stapt over naar de andere kant. Ik ben niet in de stemming om 'gelukkige verjaardag' tegen je te zeggen. Je weet niet waar we nu mee te maken hebben."

Ze voegt eraan toe: "Dit is onze zaak, dus als mensen ons benaderen en zeggen: 'je bent onbeleefd', omdat je niet 'gelukkige verjaardag' wilt zeggen, ligt mijn man thuis op sterven. Dus geef ons alsjeblieft wat respect. Geef ons wat liefde, oké? Je ziet mijn zoon hier, hij heeft pijn, ik heb pijn. We zijn hier naar binnen gelopen omdat we hier naar binnen moeten lopen omdat we dit bedrijf hebben, maar mijn man verliest op dit moment zijn leven.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Onsite! (@its_onsite)

NeNe lekt echtgenoot Greg vecht tegen kanker

NeNe en Greg Leakes trouwden in 1997 na een jarenlange relatie. In 2011 vroeg het stel de echtscheiding aan. Ze wakkerden hun liefde echter weer aan en trouwden in 2013 tijdens een ceremonie in de lucht.

Tijdens Nene's tijd op Real Housewives sprak ze over de gezondheidsproblemen van haar man. Ze speelde in de show van seizoen 1 tot seizoen 7 en verscheen op Bravo als onderdeel van de originele cast. Ze keerde terug naar de show voor de seizoenen 10 tot en met 12.

Vorig jaar meldde People dat NeNe de RHOA zou verlaten.

“Bedankt aan jullie allemaal die me de laatste tijd veel liefde en steun hebben getoond. Ik voel je, ik hoor je. Ik heb een extreem, extreem lange, vermoeiende, vermoeiende, emotionele onderhandeling achter de rug. Er is veel emotie aan beide kanten gevlogen", vertelde Nene. "Het is moeilijk geweest en ik heb de zeer moeilijke en moeilijke beslissing genomen om geen deel uit te maken van seizoen 13 van Real Housewives of Atlanta."

Ze voegt eraan toe: “Het was geen gemakkelijke beslissing voor mij. Het was moeilijk. Ik begon in 2008 aan The Real Housewives of Atlanta. We stegen als een raket. Ik bedoel, we zijn vertrokken. Je had me nooit kunnen vertellen dat ik aan deze kleine show zou beginnen en het 13, 14 jaar later nog steeds goed gaat. En het is. Ik ben gewoon zo blij dat ik kan zeggen dat ik deel uitmaakte van een genre dat deuren opende voor realityshows van zwarte ensembles om een stap verder te gaan en deel uit te maken van waar we nu allemaal zo dol op zijn, reality-tv.”

Sinds ze de reality-tv-show heeft verlaten, besteedt Nene tijd aan haar familie en zakelijke ondernemingen. Zij is de eigenaresse van Swagg Boutique Online. Ze is ook de woordvoerder van Color Mane Wigs. Maar het grootste deel van haar tijd is besteed aan het omgaan met de verslechterende gezondheid van haar man.

Drie jaar geleden werd bij Greg Leakes darmkanker in het stadium vastgesteld. Hij kreeg behandeling en was op weg naar herstel. In juni liet Nene haar fans weten dat de kanker was teruggekeerd. Ze vroeg haar gemeenschap van supporters om "voor Gregg te bidden". Helaas vecht Gregg nog steeds voor zijn leven.

Beelden van Nene's toespraak circuleren over het hele internet. Fans bidden gedurende deze tijd voor Nene Leakes en haar man.

Gregory

%d bloggers liken dit: