Stilgehouden.nl

Supergoop!'s Mattescreen is een SPF die essentieel is als je een vette huid hebt Bij de meeste zonnebrandmiddelen voor het gezicht breek ik door er alleen maar naar te kijken. Ik heb een gecombineerde huid die meer naar de vette kant neigt, en zonnebrandformules zijn altijd een hit of misser geweest op de teintafdeling. In het beste geval laat zonnebrand mijn gezicht glanzen, en in het slechtste geval word ik de volgende dag wakker met een paar puistjes op mijn kin. Meestal is het beide (hoe gelukkig ben ik?). Maar SPF is een absolute must voor mij omdat ik in het zonnige Los Angeles woon en een familiegeschiedenis van melanoom heb. (En hey, ongeacht je locatie, het weer of de genetica, je zou altijd dagelijks zonnebrandcrème moeten aanbrengen!) Ik legde me neer bij een leven van compromissen: ik kon een paar puistjes aan in ruil voor bescherming tegen UV-stralen. Dat wil zeggen, totdat ik het Mattescreen van Supergoop! probeerde. De tweede keer dat ik een klodder zonnebrandcrème in mijn wang masseerde, voelde ik het verschil. En enkele dagen later zonder puistjes, kon ik het verschil zien. Supergaaf! Mattescreen Zonnebrandcrème SPF 40 – $ 38,00 De Mattescreen-formule is lichtgewicht, glad en gemakkelijk te mengen met mijn vingertoppen. Toen ik klaar was met aanbrengen, merkte ik dat de lotion een vervagend effect heeft zonder poederachtig of droog aan te voelen. Winkel nu Het is u misschien opgevallen dat winkelen op deze pagina iets anders is dan u gewend bent. Nooit bang zijn; we praten je er doorheen. Met de Well+Good SHOP kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het product hierboven en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op "toevoegen aan winkelwagen" en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm). Terwijl ik Supergoop! Mattescreen als een volledig dekkende foundation, het werkt goed als een (zeer) subtiele huidtint en primer, afhankelijk van je huidskleur – talloze Sephora-recensenten ondersteunen me hier. Ik heb een lichte huid, dus de lichte pigmentatie in de formule gaf me wat kleur – genoeg om de bronzer over te slaan. (Als je op zoek bent naar iets niet-getint, Supergoop!'s Unseen Sunscreen is onzichtbaar en laat een natuurlijke afwerking achter.) Het is ook een goede zonnebrandcrème om mee te smeren. Ik heb Mattescreen over serums en moisturizers gedragen, maar ook onder foundations, concealers en cream blushes, en ik heb nog geen pilling ervaren. Mattescreen is een minerale zonnebrandcrème, wat betekent dat de actieve ingrediënten (mineralen zinkoxide en titaniumdioxide) een fysieke barrière op de huid vormen die UVA- en UVB-stralen niet kunnen binnendringen. Minerale zonnefilters worden als veiliger , beter voor de gevoelige huid en milieuvriendelijker beschouwd dan chemische zonnefilters. Mattescreen is rifveilig, dierproefvrij en 100 procent veganistisch. Overweeg Mattescreen als mijn strandtasje deze zomer. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productdrops, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Vul email adres in

Bron

Bij de meeste zonnebrandmiddelen voor het gezicht breek ik door er alleen maar naar te kijken. Ik heb een gecombineerde huid die meer naar de vette kant neigt, en zonnebrandformules zijn altijd een hit of misser geweest op de teintafdeling. In het beste geval laat zonnebrand mijn gezicht glanzen, en in het slechtste geval word ik de volgende dag wakker met een paar puistjes op mijn kin. Meestal is het beide (hoe gelukkig ben ik?). Maar SPF is een absolute must voor mij omdat ik in het zonnige Los Angeles woon en een familiegeschiedenis van melanoom heb. (En hey, ongeacht je locatie, het weer of de genetica, je zou altijd dagelijks zonnebrandcrème moeten aanbrengen!)

Ik legde me neer bij een leven van compromissen: ik kon een paar puistjes aan in ruil voor bescherming tegen UV-stralen. Dat wil zeggen, totdat ik het Mattescreen van Supergoop! probeerde. De tweede keer dat ik een klodder zonnebrandcrème in mijn wang masseerde, voelde ik het verschil. En enkele dagen later zonder puistjes, kon ik het verschil zien.

Supergaaf! Mattescreen Zonnebrandcrème SPF 40 – $ 38,00

De Mattescreen-formule is lichtgewicht, glad en gemakkelijk te mengen met mijn vingertoppen. Toen ik klaar was met aanbrengen, merkte ik dat de lotion een vervagend effect heeft zonder poederachtig of droog aan te voelen.

Winkel nu

Het is u misschien opgevallen dat winkelen op deze pagina iets anders is dan u gewend bent. Nooit bang zijn; we praten je er doorheen. Met de Well+Good SHOP kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het product hierboven en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op "toevoegen aan winkelwagen" en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Terwijl ik Supergoop! Mattescreen als een volledig dekkende foundation, het werkt goed als een (zeer) subtiele huidtint en primer, afhankelijk van je huidskleur – talloze Sephora-recensenten ondersteunen me hier. Ik heb een lichte huid, dus de lichte pigmentatie in de formule gaf me wat kleur – genoeg om de bronzer over te slaan. (Als je op zoek bent naar iets niet-getint, Supergoop!'s Unseen Sunscreen is onzichtbaar en laat een natuurlijke afwerking achter.)

Het is ook een goede zonnebrandcrème om mee te smeren. Ik heb Mattescreen over serums en moisturizers gedragen, maar ook onder foundations, concealers en cream blushes, en ik heb nog geen pilling ervaren.

Mattescreen is een minerale zonnebrandcrème, wat betekent dat de actieve ingrediënten (mineralen zinkoxide en titaniumdioxide) een fysieke barrière op de huid vormen die UVA- en UVB-stralen niet kunnen binnendringen. Minerale zonnefilters worden als veiliger , beter voor de gevoelige huid en milieuvriendelijker beschouwd dan chemische zonnefilters. Mattescreen is rifveilig, dierproefvrij en 100 procent veganistisch.

Overweeg Mattescreen als mijn strandtas voor deze zomer.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Vul email adres in

Jeroen Bouwer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: