Stilgehouden.nl

Sony-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking laat me de wereld om me heen negeren (ja, ze zijn het waard)

Bron

Ik heb twee irritante (maar lieve) collega's. Hun namen zijn Pepper en Sasha, en hun tong valt opzij als ze het te warm hebben of zelfs maar een beetje opgewonden zijn. Ze blaffen wanneer ze de minste beweging buiten horen. Had ik al gezegd dat het honden zijn? Hoewel ik van ze hou tot alle manen van de planeten en weer terug, zijn ze de luidruchtigste kantoorgenoten die ik ooit heb gehad. En ik laat me gemakkelijk afleiden . Een van de beste cadeaus die ik eerder dit jaar heb gekregen, is een draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Sony – hoofdtelefoons waarover ik had gelezen en waarover ik had gehoord (waarschijnlijk zelfs over geschreven). Ik had nooit verwacht dat ze zo goed zouden zijn.

TIP

Met de Well+Good SHOP kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op "toevoegen aan winkelwagen" en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Sony hoofdtelefoon

Sony draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking (SONY-WHCH710NB) – $ 200,00

Deze draadloze hoofdtelefoon biedt een helder, gefocust geluid en de mogelijkheid om het geluid dat u niet hoeft te horen, teniet te doen, en is elke cent waard.

Winkel nu

De draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Sony (Sony WH-CH710NB) heeft de mogelijkheid om de geluiden om je heen te dempen, maar je kunt nog steeds geluiden horen alsof je van een afstand bent dankzij de Dual Noise Sensor-technologie en de Ambient Sound-modus, die beide zijn ontworpen om uw omgeving te begrijpen en heldere, heldere geluiden te leveren, terwijl u tegelijkertijd (vaak) de commotie om u heen kunt horen. Dus terwijl ik op mijn werk in de zone kan komen terwijl ik naar een afspeellijst luister, kan ik nog steeds horen of een van de honden begint te huilen of als de deurbel gaat. Kortom, ik kan verantwoordelijk en selectief de wereld negeren.

De geluidskwaliteit is werkelijk de beste in zijn klasse; Sony staat erom bekend niets minder te leveren. De 30 mm-drivers zorgen voor het zuiverste geluid van de hoogste kwaliteit, of je nu een fan bent van lage bassen of hoge vocalen. Ik heb ze voornamelijk gebruikt voor muziek en werkgesprekken, maar de keren dat ik ze droeg om films en tv-programma's te kijken, merkte ik dat ik zoveel duidelijker kon horen – elk snuifje, dempen of kreuken was volledig, verbazingwekkend hoorbaar. Ik ga niet doen alsof ik een expert ben in geluidstechnologie, maar ik heb in mijn tijd veel koptelefoons gebruikt, en deze bieden gebruikers de beste geluidskwaliteit.

Wat betreft de pasvorm: ik draag een bril, dus het is absoluut noodzakelijk dat de oorkussens zacht zijn en mijn monturen niet tegen mijn oren duwen, want auw. Sony's voelen aan als kussens – ze zijn kussenachtig genoeg om comfort te bieden, maar ze passen strak genoeg om elke kans op uitglijden of verschuiven te verkleinen. Ik heb deze de hele dag gedragen zonder het zelfs maar te merken. Ze zijn ook licht van gewicht, dus als je ervoor kiest om ze om je nek te dragen, kan dat (vergeet niet dat ze er nog steeds zijn – ik heb dat per ongeluk een paar keer gedaan en betrap mezelf erop dat ik in mijn auto stapte of tijdens een wandeling met ze nog steeds boven mijn schouders). Ze zijn ook gemakkelijk verstelbaar en de oorkussens draaien, dus als je ze opbergt, klapt de koptelefoon gewoon in.

De batterijduur is opmerkelijk. Je krijgt tot 35 uur met een snelle oplaadtijd. En ik heb naadloos verbinding kunnen maken met al mijn apparaten (ik gebruik Apple, dus ik maak verbinding met mijn iPhone of MacBook) via Bluetooth (en het draadloze bereik is 9 meter, dus ik kan gemakkelijk van mijn bureau naar de keuken lopen om snacks pakken zonder een letterlijke beat te missen). Deze helpen me echt om me de hele dag op mijn werk te concentreren, en ik heb het gevoel dat ik meer gedaan krijg. Ik kan ook oude afleveringen van Grey's Anatomy kijken terwijl mijn man luide muziek speelt in de kamer ernaast, en zelfs Rage Against the Machine kan niet doordringen tot de concentratie die ik heb voor de manier waarop Derek naar Meredith kijkt.

En ja, je betaalt een hoge prijs voor al het bovenstaande. Maar voor mij is de focus terug en de luxe van geoptimaliseerd geluid is elke cent waard.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productdrops, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Vul email adres in

Jeroen Bouwer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *