Stilgehouden.nl

Shane Flowers, 23, gearresteerd voor de moord op zijn eenjarige zoon, Dee'Ago Jones in Los Angeles

Bron

Een Californische moeder is er kapot van nadat haar eenjarige zoon door zijn vader is vermoord.

Volgens KTLA vertelde Ryanna Jones de nieuwszender dat Shane Flowers haar had laten weten dat hij hun zoontje, Dee'Ago Alexander Jones, had geslagen nadat hij dinsdag over een videogamecontroller was gestruikeld. Het gezin was in een hotel in South Los Angeles toen het incident plaatsvond.

Jones beweerde dat Flowers toegaf de kleine jongen te hebben geslagen, waardoor hij viel en zijn hoofd stootte. Dee'Ago verloor het bewustzijn en stierf later in een plaatselijk ziekenhuis.

'Hij vertelde me dat hij niet dacht dat hij hem zo hard had geslagen dat hij zou overlijden,' legde Jones uit. 'En ik bleef hem zeggen dat ik mijn zoon niet meer moest slaan. En elke keer dat ik hem zei te stoppen, kreeg ik de uitkomst. Ik werd in elkaar geslagen."

Volgens ABC7, de rouwende moeder was slapen , en Bloemen haar wakker te vertellen haar Dee'Ago werd verontrust. De moeder beweerde ook dat Flowers haar en het kind fysiek mishandelde.

"Als jullie een gewelddadige relatie hebben, raad ik je aan te vertrekken, want dit is de uitkomst die ik heb gekregen, mijn baby is weg vanwege hem", vertelde Jones aan KTLA.

De moorddadige man werd gearresteerd door de politie van Torrance en werd vrijdag voorgeleid.

Zijn borgtocht werd vastgesteld op 100.000 dollar. Het onderzoek loopt nog.

Julia Schoen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: