Stilgehouden.nl

Omdat ik een domme idioot ben

Omdat ik een domme idioot ben

Bron

(Gisteren is dit bericht naar abonnees gestuurd met een conceptintroductie. Als je dat gisteren hebt ontvangen en in de war was, geef me dan de schuld. Je kunt het bericht hier in zijn geheel bekijken. Hieronder staat de inleiding van het stuk dat je niet hebt ontvangen .)

In de afgelopen vier jaar heb ik vier leden van mijn directe familie verloren (moeder, vader, stiefvader, zus), de meeste plotseling en onverwacht. En als ik één ding van de ervaring heb geleerd, is het dit: vertel mensen die belangrijk voor je zijn hoe je over hen denkt. Vandaag. Wacht niet op een gezellige avond op de achterporch.

Zoals velen van jullie weten, vecht Nancy Hiller tegen alvleesklierkanker. Haar behandeling kent ups en (diepe) downs. En hoewel ik op haar reken als een van de langdurig overlevenden van deze vreselijke ziekte, wilde ik ook niet dat ze ooit deze aarde zou verlaten zonder te weten hoe belangrijk ze voor mij is geweest als persoon, houtbewerker, schrijver en hoogst ethisch wezen.

Ik ben niet alleen. Kara Gebhart Uhl heeft de afgelopen weken met een aantal mensen in en uit Nancy's baan gepraat. En hieronder is wat ze te zeggen hadden.

Als je haar boeken hebt gelezen, een student bent geweest in een van haar lessen of een klant van haar bent geweest, weet je dat dit slechts het oppervlak van een zeer indrukwekkend en aardig persoon krast.

— Christopher Schwarz

Gregory

%d bloggers liken dit: