Stilgehouden.nl

Niemand om ons te verdedigen in onze tijd van nood

Bron

OPMERKING: Ik weet niet zeker of dit het juiste forum is, maar ik wilde u hartelijk bedanken voor alle informatie die u ons geeft – zeer gewaardeerd.
Ik zou je willen vertellen dat ik twee doses astra zeneca heb gehad (de eerste was covishield en de tweede astra zeneca) ik heb vreselijke nawerkingen gehad die uitmondden in hevige pijn in de benen.
mijn advies – laat je niet vaccineren!

bedankt

NS

ANTWOORD: Ik heb een vriend van ongeveer 70. Hij is ongeveer 2 maanden geleden gevaccineerd met Physer. Hij ligt nu in het ziekenhuis en de artsen zijn verbijsterd. Eerst dachten ze dat hij een beroerte had, wat negatief was. Toen dachten ze dat hij een hartprobleem had. Ook dat was negatief. Hij had koorts van 103 en nu hebben zijn nieren dialyse nodig. Eerlijk gezegd weten ze gewoon niet wat er aan de hand is.

Een andere vriend nam de foto vanwege zijn werk. Hij ontwikkelde bloedstolsels in zijn been. Gelukkig konden ze daar tot nu toe mee omgaan. Twee anderen die ik ken stierven binnen 10 dagen na het krijgen van het vaccin.

Persoonlijk vind ik het misdadig dat onze politici en reguliere media gewoon de marionetten zijn van Gates en het World Economic Forum. We hebben niemand die onafhankelijk is om ons te verdedigen in onze tijd van echte nood.

Het bericht Niemand om ons te verdedigen in onze tijd van nood verscheen voor het eerst op Armstrong Economics .

Jeroen Bouwer