Stilgehouden.nl

Meer geld voor webdesign

Meer geld voor webdesign

Table of Contents

We vroegen aan meerdere ondernemers waar de grootste toekomstige investering in gaat zitten. We opende deze topic in onze bevriende Facebook groep. Reacties waren wisselend over waar het eerst in wordt geïnvesteerd. Maar duidelijk is dat er meer geld over is voor webdesign.

Ik had mijn website zelf gemaakt

Zelf vond ik het eindresultaat erg goed zei een ondernemer. Om te horen hoe anderen hierover dachten had ik mijn vrouw en wat vrienden naar hun mening gevraagd. Die vonden het ook prachtig, goed toch? Maar wildvreemde wezen mij op meerdere punten aan. Het beste aan feedback was om mijn site met de grootste concurrent te vergelijken. Ok, in 1 oogopslag was die veel beter dan mijn amateur site.

Vragen naar complimenten

Het werd mij duidelijk dat ik naar complimenten aan het vissen was door mensen die ik goed ken te vragen. Bevooroordeeld om mij niet te willen kwetsen blijkbaar. Allemaal goed bedoeld natuurlijk, maar daar schiet niemand wat mee op.

Laten bouwen

Uiteindelijk viel het kwartje dat mijn site der mate amateuristisch was dat hulp van een webdesigner de enige logische stap lijkt. Om je website te laten designen was niet goedkoop, dit was eigenlijk ook de reden dat ik het liever zelf deed. Maar wat een verschil. Nu is alles veel uitnodigender, de website steekt beter in elkaar en ik zag direct de conversie toenemen. Webdesign betaalt zichzelf terug, wie had dat ooit gedacht.

Gratis template

Een andere ondernemer heeft tevens gekozen voor WordPress en zelf een gratis template geplaatst. Ook deze was goed te spreken over het uiterlijk van zijn site. Alleen ging de concurrentie er vandoor met opdrachten terwijl het bij hem stil bleef. Misschien word het toch tijd dat ik eens wat geld in mijn ondernemende website moet stoppen was het laatste in dit gesprek.

Gregory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *