Stilgehouden.nl

Jennifer Lawrence's onverwachte herstelschoenen hebben me overtuigd om in een paar te investeren

Bron

Ik weet dat het sandalenseizoen misschien voorbij is, maar vertel dat maar eens aan mij en mijn vrienden uit Los Angeles. Voor mij zullen sandalen altijd een groot deel van mijn garderobe uitmaken, ongeacht het seizoen (koud? Gooi wat sokken aan – ik sta achter een combinatie van sandaal en sokken). Bovendien gaat er niets boven het comfort van het ontbreken van veters en het gemakkelijk kunnen doen van uw bedrijf. En eerlijk gezegd, dat is waarschijnlijk wat actrice Jennifer Lawrence dacht toen ze stapte in een paar Oofos Ooahh Slide Sandalen .

OOAHH SLIDE SANDAL - ZWART

Oofos Ooahh Slide Sandaal — $60.00

Deze sandalen zijn gemaakt van speciaal schuimrubber en zijn gemaakt om stress en impact op je voeten, knieën en rug te verminderen. Je kunt ze ook op Amazon krijgen .

Winkel nu

De actrice, model en aanstaande moeder werd vorige week gespot terwijl ze door de straten van Manhattan liep in een aantal zeer comfortabele dia's. Natuurlijk zijn de schoenen misschien niet de meest trendy op de markt. Ze vielen echter wel op vanwege hun vermogen om de hoeveelheid druk en stress op je voeten tijdens het lopen te minimaliseren, iets dat waarschijnlijk nuttig is voor Lawrence (die momenteel in verwachting is). Het is ook nuttig voor zowat iedereen die vooral pijn heeft na een intensieve training. Herstelschoeisel is iets, en het is super belangrijk om in een paar of twee te investeren voor momenten waarop je verder bent dan alles wat je veters moet maken.

Weet je wanneer je de hele dag staat, of net klaar bent met een HIIT-training en je hele lichaam pijn doet? Dit zijn de schoenen die je rug hebben. Op de dagen dat je veel aan lichaamsbeweging hebt gedaan, kunnen deze schoenen de belasting van pijnlijke voeten, knieën en rug verminderen. Ze doen dit door een speciaal schuim te gebruiken dat de impact absorbeert om onmiddellijk de druk van je gewrichten te verminderen. Bovendien bieden de sandalen betere stabiliteit en ondersteuning rondom, dankzij de unieke voetbedden die je voetholte omsluiten.

"Ik heb acht maanden geleden een grote operatie aan mijn voet ondergaan en heb zwelling en pijn in de voet", legt een shopper uit. "Ik draag ook anders mijn gewicht en heb een nieuwe eelt en grote zwelling van de ballen van mijn voet. Deze dia's zijn een absoluut godsgeschenk! Ik kan er comfortabel mee staan en lopen, wat ronduit wonderbaarlijk is.”

Een andere vijfsterrenrecensent herhaalde een soortgelijk gevoel en merkte op hoe comfortabel de schoenen aanvoelden.

"Ik ben dol op mijn Oofos-sandalen", zeiden ze. "Geweldige ondersteuning van de voetboog en band over de bovenkant van de voet hoog genoeg om te voorkomen dat mijn [hiel] omslaat. Voelt als wakker worden op een wolk.”

Hoewel ik waarde hecht aan een stijlvolle sandaal, heeft de combinatie van prestaties en comfort ervoor gezorgd dat ik zeker mijn portemonnee heb gepakt, vooral omdat niet veel sandalen dit soort voetsteun bieden. En als ze goed genoeg zijn voor J-Law, zijn ze ook goed genoeg voor mij.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis workouts, kortingen voor de allernieuwste favoriete wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+ , onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Vul email adres in

Jeroen Bouwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *