Stilgehouden.nl

IV-hydratatietherapie voor gezondheid en katers

IV-hydratatietherapie voor gezondheid en katers

Bron

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Jullie herinneren je misschien een bericht dat ik een tijdje geleden heb geschreven over IV-therapie, waar we de voordelen van vitaminetherapie bespraken.

Welnu, in deze post duiken we een beetje dieper met een verpleegster en de oprichter van Drip Hydration, Mercy Henderson. JA, ik gebruik nog steeds IV-therapie en het is een game-changer geweest. Ik doe het niet veel, maar ik doe het wel als ik me uitgeput voel, veel reis of een kater heb. LOL.

Mercy en ik ontmoetten elkaar toen ik naar Austin verhuisde. Ze komt naar ons huis, Michael en ik liggen daar als slobbers (LOL), en ze sluit ons allemaal aan voor onze IV-infuus. We krijgen tonnen vitamines voor energie & immuniteit & hydratatie.

De reden dat ik van de hele situatie hou, is dat Mercy me geen pijn doet als de naald erin gaat. Ik ben doodsbang voor naalden, ik kan er gewoon niet eens mee omgaan. Mercy is gewoon ZO GOED in wat ze doet. Niet alleen dat, haar energie is op punt, wat belangrijk is als er iemand bij je thuis is.

Voordat we naar Frankrijk vertrokken (stal al mijn outfits hier ) kwam Mercy langs en ik zweer dat het de hele reis, & jetleg, zoveel gemakkelijker maakte. Ik voelde me geweldig.

Hoe dan ook, in dit bericht deelt Mercy de voordelen van een IV en leidt ons door het proces van het gebruik van Drip Hydration als uw go-to IV-therapiebron.

Laten we Mercy welkom heten in The Skinny Confidential.

♡♡♡

Stel jezelf voor aan The Skinny Confidential publiek.

Mercy Henderson: Hallo, ik ben Mercy Henderson. Ik ben de vrouw van mijn beste vriend en zakenpartner, Joe, moeder van 3 geweldige kinderen, en eigenaar van Drip Hydration in Austin, Houston en San Antonio. Transplantaties van Cali in 2008 voordat het cool was, werden mijn man en ik verliefd op Austin's hardloop- en fietsgemeenschap!

Een van mijn favoriete bezigheden is genieten van een rondje hardlopen in het stadsmeer en daarna cortado's en gebakjes eten! Ik heb altijd een passie gehad om anderen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Dit leidde me aanvankelijk naar de fitnessruimte als trainer en daarna maakte ik de overstap naar de gezondheidszorg als verpleegkundige. Nu kan ik een perfecte mix van zowel fitness als gezondheidszorg doen, samenwerken met Dr. Abe Malkin in Californië en Drip Hydration naar Texas brengen!

Vertel ons over uw achtergrond met IV's.

MH: Als atleet in Texas, was mijn eerste IV-ervaring buiten rennen in de hitte van de zomer, 5 maanden zwanger en eindigend in de OB ER voor vroegtijdige bevalling. Ik kreeg een liter vocht en voelde meteen dat de krampen stopten.

Behalve dat ik mijn baby uit gevaar bracht, merkte ik ook dat een druk in mijn hoofd wegging. Ik voelde me geweldig en sliep die nacht stevig! Een paar jaar later had ik nog een schrik met een allergische reactie waardoor ik op de eerste hulp belandde. Zodra de medicijnen waren geduwd en de vitale functies stabiel waren, ging de verpleegster mijn IV stopzetten. "Laten we het afmaken," zei ik, en dacht: "Ik zou dit om de andere dag kunnen gebruiken!"

Mijn opwinding stierf weg met de kolossale ziekenhuisrekening. Ik dacht: "Waarom moet ik me slecht voelen om deze opluchting te krijgen, en wat kan ik doen om dit toegankelijker te maken?" Rond deze tijd was ik ook moeder/babyverpleegster, en wat ik veel van mijn patiënten zou horen, was: "Ik wou dat ik je mee naar huis kon nemen!" De waarheid is dat zoveel van de gezondheidszorg mensen in staat stelt om controle over hun gezondheid te nemen buiten het 'bed'.

Ik hield van de leerzame kant van moeder-baby verpleging! Wat is een beter motief om gezond te worden dan een gloednieuw leven, toch?! Toen kwam vorig jaar de pandemie. Het leven veranderde drastisch, maar een coole trend die ik zag in de nasleep van de chaos was een verhoogd bewustzijn van gezondheid en persoonlijke verantwoordelijkheid ervoor. Mensen zijn bang om naar het ziekenhuis te gaan. Ze willen er alles aan doen om hun gezondheid te beschermen en te optimaliseren. Met deze IV-service ter plaatse kunnen we een gemakkelijke, veilige en toegankelijke manier bieden om uitdroging te voorkomen. Sterker nog, we kunnen de immuniteit, energie en algeheel welzijn een boost geven! Gezondheidszorg geen ziekenzorg…wat een idee!

Wat zijn enkele voordelen van IV's?

MH: 100% opname van hydratatie en vitamines-STAT!! IV-infusies omzeilen de maag en ongeveer 28 voet van uw spijsverteringsstelsel volledig en gaan rechtstreeks in uw bloedbaan om hydratatie en voedingsstoffen aan uw lichaam te leveren – overal!

Als u of ik bijvoorbeeld het maximale uit vitamine C zouden halen, zouden we op elk moment maximaal 260 mm/1 L bloed kunnen verteren en beschikbaar stellen. Via een infuus kunnen we je gemakkelijk direct naar 15.000 mm/1 L bloed brengen – over een Super Immunity Boost gesproken (ook de naam van mijn favoriete IV)!

Voor mijn weekendstrijders, en iedereen uit 2020 die de verloren tijd inhaalt, heeft niemand tijd voor een kater! Onze Hangover IV zorgt niet alleen voor onmiddellijke verlichting van hoofdpijn en misselijkheid, maar ook voor hydratatie en energie om het plezier sterk te houden!

Wat ons op dit moment extreem bezig houdt, zijn artsen die hun patiënten naar ons doorverwijzen na een positieve Covid-test voor onze Super Immunity IV. We merken dat dit niet alleen verlichting van symptomen geeft, maar ook energie! Een vermoeide post-Covid-klant meldde dat hij zich na zijn infusie "als Superman" voelde. Een andere cliënt zei dat zijn lichaam 20 dagen hoge koorts had, waar hij eindelijk verlichting van had na zijn vitamine-infusie!

Omdat IV's eng kunnen zijn (je weet dat ik een bange kat ben), waar moet iemand op letten als ze er een hebben. Zijn er ingrediënten of referenties waar we eerst om moeten vragen?

MH: Een ding dat ons onderscheidt van andere IV-diensten is dat al onze klanten eerst een IV-beoordeling krijgen met onze arts of verpleegkundige. Omdat deze services u worden aangeboden, willen we ervoor zorgen dat we u net zo veilig houden als dat we u comfortabel houden.

Onze provider zal voor uw veiligheid screenen en u helpen precies te vinden wat u nodig heeft van uw infuus. We hebben ons IV-menu, maar op basis van uw IV-screening en specificaties kunnen we boosters toevoegen of uitwisselen om uw IV-ervaring te maximaliseren!

Ook worden al onze infusies gedaan door ervaren geregistreerde verpleegsters, die IV-ninja's zijn, waardoor zelfs de naaldschuwe een comfortabele en rustige Drip-ervaring krijgen. Natuurlijk wil ik dat je IV-infuus bij ons is, maar als dat niet het geval is, moet je altijd weten wie je IV-infuus geeft en of het onder toezicht van een medische professional wordt gedaan.

Het moet altijd worden gedaan in een veilige en schone omgeving, de vitale functies moeten altijd worden gecontroleerd voor en na de infusie, waardoor uw veiligheid vooral wordt gegarandeerd! Als uw vitale functies bijvoorbeeld onstabiel zijn (dat wil zeggen de bloeddruk is te hoog), zelfs nadat u toestemming heeft gekregen van onze leverancier, zullen we geen infuseren omdat het onveilig is.

Vertel ons over een infuus.

MH: IV is een afkorting voor IntraVenous of in de ader. Het is de snelste manier om vloeistoffen, vitamines en medicijnen toe te dienen. De meeste van onze IV's beginnen met uw standaard 1 liter NS (Normale Saline), wat hydratatie en elektrolyten is, maar gaan helemaal door tot onze Stamcel- en Exosomen-infusies die eersteklas anti-aging, herstellende voordelen bieden !

Kun je iedereen van begin tot eind door het proces van het krijgen van een infuus leiden?

MH: Alles begint op onze website, waar u onze verschillende IV-opties kunt bekijken of uw eigen a-la-carte-infusie kunt maken en uw gewenste tijd kunt vastleggen. Zodra u de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen, zal een lid van ons team contact opnemen om de afspraaktijd te bevestigen en eventuele andere details of verzoeken te verzamelen.

U wordt dan doorverbonden met de Aanbieder voor uw IV-beoordeling. Dit is een goed moment om uw IV-keuze, uw huidige symptomen of voordelen die u zoekt met uw IV-infuus door te nemen. Zodra u bent vrijgesproken, zal uw verpleegster contact opnemen met hun ETA terwijl u uw favoriete plek vindt om te ontspannen. De verpleegkundige zal bij aankomst uw vitale functies opnemen, zodat u verzekerd bent van een veilige infusie. We doen ons best om de plaatsing van je infuus te vinden die je het beste van pas komt, of je nu je zakelijke e-mails afmaakt of je dominante hand nodig hebt voor die perfecte infuus-selfie?

Onze verpleegkundige is tijdens de hele infusie in de buurt om te controleren, omdat aanpassingen soms meteen nodig zijn. Ze houden je zo veilig en comfortabel mogelijk. Omdat veiligheid onze prioriteit is, hebben we protocollen als er iets aan de hand is en zijn onze verpleegkundigen opgeleid om IV-noodgevallen te voorkomen en af te handelen. Zodra de infusie is voltooid, neemt uw verpleegster nog een set vitale functies voordat ze u gelukkig en gehydrateerd achterlaat!

Wat doe je als iemand doodsbang is voor naalden?

MH: Hier schitteren onze verpleegsters! Onze verpleegkundigen zijn niet alleen experts met IV's, maar ook in de zorg voor onze klanten! We maken er ook een punt van om naalden met een kleinere maat te gebruiken in minder gevoelige zones wanneer iemand naaldschuw is.

Wat zijn de beste tijden om een infuus te krijgen?

MH: Ik hou van deze vraag! Als u op zoek bent naar optimale gezondheidsvoordelen, is een infuus vóór het drukste deel van uw week een game-changer! Als u last heeft van een jetlag van reizen, laadt een infuus uw energie- en immuniteitsbatterij snel op en verbetert de slaapkwaliteit wanneer de hoeveelheid laag is.

Als je voorop wilt lopen, helpt een IV-pre-party om de kater te voorkomen! Maar het beste van onze service is dat we er op het beste moment voor u zijn!

Welke andere diensten bieden jullie aan en wat zijn de voordelen?

MH: Waar moet ik beginnen? Naast de vitamine Drips bieden wij ook NAD IV aan. NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide) is een natuurlijk voorkomend aminozuur en co-enzym van niacine. Kortom, het is de energievaluta van het lichaam! De superkrachten zijn onder meer anti-veroudering, het stimuleren van de hersenfunctie en het geheugen, het helpen bij ontgifting en verslavingsherstel en het verbeteren van atletische prestaties! Ik ga zelfs naar het volgende niveau met regeneratieve behandeling en ik ben blij om aan te kondigen dat we nu Stamcellen & Exosomen IV-behandelingen aanbieden!

Onze Stem Cell IV-therapie omvat een dosis van 30 miljoen cellen rechtstreeks in uw bloedbaan. Stamcellen zijn slim, zoeken naar gebieden in het lichaam met schade en herstellen en repareren ze! We bieden ook on-site Covid-tests aan, inclusief testbehoeften van individuele tot stadiongrote! We kunnen u binnen enkele minuten resultaten bezorgen met onze snelle antigeentest, uren met onze snelle PCR-test en dezelfde dag met onze standaard PCR-tests.

Een van mijn favoriete onderdelen van het werken in deze branche is om voorop te lopen bij het uitbreiden van services. Op dit moment ben ik bezig met het aanbieden van een micronutriëntenpanel dat we thuis kunnen verzamelen. Dit paneel geeft u de details van aan welke vitamines en mineralen u mogelijk een tekort heeft, zodat we uw IV-infuus op maat kunnen maken en de resultaten verder kunnen optimaliseren! Ik denk dat het beste voordeel van het gebruik van onze service is dat we naar je toe komen!

Waar kan iedereen jou vinden? Pimp jezelf!

MH: U kunt ons online vinden op driphydration.com . Onze Texas IG-handgrepen zijn @driphydration_austin , @driphydration_houston en @driphydration_sanantonio . Mijn persoonlijke IG is @mercys_miles voor mijn hardloop-/fietsinhoud.

♡♡♡

Ik hoop dat je dit bericht leuk vond. Ben je in IV-therapie? Wanneer heb je het gevoel dat je het het meest nodig hebt? Vertel het me hieronder & volg Mercy & Drip op Instagram.

x, lauryn

+ hoe je een kater in Cabo vermijdt.

++ probeer mijn favoriete spa-water-medleys om je h2o op te fleuren.

MIJN FAVORIETE MANIEREN OM GEHYDRATEERD TE BLIJVEN:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Het bericht IV-hydratatietherapie voor gezondheid en katers verscheen eerst op The Skinny Confidential .

Gregory