Stilgehouden.nl

Hier leest u hoe u uw droge, jeukende ogen snel kunt verlichten Er is niets erger dan wakker worden en je dag beginnen met droge, jeukende ogen. Aangezien ik het grootste deel van mijn dagen achter mijn camera, op mijn computer en op mobiele apparaten doorbreng, zijn vermoeide ogen en irritatie een steeds vaker voorkomend probleem voor mij geworden. Voeg allergieseizoen toe aan de mix en het wordt ondraaglijk! Ik heb in de loop der jaren veel verschillende oogdruppels en allergiepillen geprobeerd, maar het is altijd een constante… Bron

Bron

Er is niets erger dan wakker worden en je dag beginnen met droge, jeukende ogen. Aangezien ik het grootste deel van mijn dagen achter mijn camera, op mijn computer en op mobiele apparaten doorbreng, zijn vermoeide ogen en irritatie een steeds vaker voorkomend probleem voor mij geworden. Voeg allergieseizoen toe aan de mix en het wordt ondraaglijk! Ik heb in de loop der jaren veel verschillende oogdruppels en allergiepillen geprobeerd, maar het is altijd een constante…

Bron

Julia Schoen

%d bloggers liken dit: