Stilgehouden.nl

De voordelen van online fitnesstraining

De voordelen van online fitnesstraining

Bron

Ik ben net van een intervalsessie van 45 minuten op mijn loopband gesprongen, terwijl ik dit schrijf. Legitieme zweetdruppels lopen langs mijn gezicht en rug. En ik kan niet geloven dat ik me geweldig voel. Voor de meeste mensen is dat niet zo'n groot probleem, maar voor mij wel. Dit is waarom: Een paar maanden geleden was de gedachte om ergens heen te rennen, behalve voor een pizza, geen denkbare gedachte in mijn gedachten. In feite kon ik de afgelopen jaren niet vasthouden aan een fitnessroutine om mijn leven te redden. Ik wist dat ik moest beginnen met bewegen, niet alleen om van het pandemische lockdown-gewicht af te komen dat ik had gewonnen (ja, ik heb goed gegeten), maar ik wilde ook geen door de bank veroorzaakte gezondheidsproblemen krijgen, simpelweg omdat ik het niet kon vinden een manier om mezelf gemotiveerd te houden om te sporten.

Toen ik besloot om een persoonlijke trainingsapp genaamd Future te proberen, veranderde mijn fitness-mentaliteit volledig. Bovendien ben ik ongetwijfeld sterker, fitter en gemotiveerder om te sporten dan ooit tevoren. Future is beschikbaar in de Apple Store en koppelt je aan een van hun elite fitnesscoaches die een op maat gemaakt trainingsplan maken dat specifiek is afgestemd op jou en je fitnessdoelen. Het heeft mijn wereld helemaal op zijn kop gezet en heeft mijn kont voorgoed van de bank gekregen.

Dit zijn de voordelen die ik heb gevonden tijdens het sporten met een online coach:

Online fitnesscoaches zijn machines voor motivatie en verantwoording

Scrollen door fitnessgoeroes en modellen op Instagram zal je alleen zoveel inspireren om je in beweging te krijgen en gemotiveerd te blijven. Maar direct toegang hebben tot mijn online fitnesstrainer was enorm voor mij. Ik kan haar niet alleen alles vragen en haar antwoord binnen enkele minuten terugkrijgen, maar haar daar ook hebben als ik niet zeker weet of ik iets goed doe of dat ik iets moet aanpassen dat echt nuttig is geweest (de app heeft een registratieformulier optie die geweldig is voor beginners). Ik waardeer echt wat ze me heeft geleerd, maar ik vind het ook leuk dat ik gewoon kan meegaan met de stroom van de trainingen die ze voor mij maakt en weet dat ik het juiste doe. Het neemt de stress volledig weg om weer te sporten, vooral als je helemaal opnieuw begint zoals ik.

Bovendien stuurt mijn trainer Lori me altijd een motiverend ochtendbericht, wat me altijd gefocust en enthousiast maakt voor mijn dagelijkse training. Het is belangrijk om verbinding te maken met je online coach, en we hebben een leuke tijd samen.

Je zult geen excuses meer maken om niet te sporten

Het is gemakkelijk om met een zak chips terug in je bank te zakken en tegen jezelf te zeggen dat je morgen gaat sporten. Of dat je te moe bent. Ik weet het maar al te goed mijn vriend. Maar het hebben van een fitnesscoach om me dagelijks te controleren, heeft me geholpen excuses naar de stoep te trappen. Het is gemakkelijk om excuses voor jezelf te verzinnen waarom je niet kunt sporten, maar probeer ze dan dagelijks aan iemand anders te spellen. Het wordt eigenlijk een beetje gênant. Hoewel ik me niet altijd op mijn best voel, weet ik wel dat ik me altijd beter voel als ik iets doe dan niets. En het feit dat mijn trainer me verantwoordelijk maakt, is de sleutel geweest om me toegewijd te houden aan mijn fitnessdoelen.

Online fitnesstraining kan niet handiger zijn

Een van de dingen die ik leuk vind aan het hebben van een online fitnesscoach, is hoe ongelooflijk handig het is. In tegenstelling tot traditionele persoonlijke training, die normaal gesproken gebaseerd is op een vast aantal sessies die op een specifieke plaats op een specifieke dag of tijd zijn gepland, heb ik op elk moment van de dag (binnen redelijke grenzen) toegang tot mijn coach en kan ik trainen waar en wanneer ik wil. wil. Met een online coach kun je tijd besparen, het woon-werkverkeer naar de sportschool vergeten en trainen hoe lang je wilt, volgens je schema. Dit is vooral geweldig als je lange of oneven uren werkt of kinderen hebt om voor te zorgen.

Je laat het werken met je gekke schema

Toen ik voor het eerst weer begon met sporten, was ik van plan om elke dag vroeg in de ochtend te gaan sporten. Maar ik merkte dat met mijn schema en afhankelijk van hoe ik me voel, later op de dag vaak beter voor mij werkt. Het helpt me ook om mijn hoofd leeg te maken van een stressvolle werkdag. Een andere reden waarom ik dol ben op de Future-app, is dat ik mijn training voor de dag kan optrekken en op elk gewenst moment kan beginnen. Ik kan ook letterlijk uit bed rollen en aan de slag. Er zijn geen vaste afspraken waar ik moet rennen en een trainer moet ontmoeten. Mijn trainingen en de hulp van mijn coach Lori staan altijd klaar als ik er klaar voor ben.

Ik vind het geweldig dat het geen verplichting is en dat je geen lid van de sportschool hoeft te zijn

Ik heb nog nooit een geweldige sportschoolervaring gehad, dus toen ik wist dat ik hulp nodig had om weer in een fitnessroutine te komen, was lid worden van een sportschool geen onderdeel van het recept om me daar te krijgen. Ze kunnen variëren van intimiderend (wat zijn dat in vredesnaam?) tot irritant (vallende gewichten, glurende ogen, vreemde geuren, enz.), en de lidmaatschappen kunnen een dure verplichting zijn. Met een online fitnesstrainer hoef je geen lid te zijn van een sportschool en heb je zeker geen luxe apparatuur nodig om in vorm te komen. Met Future heb je niet eens een homegym of zelfs maar één set dumbbells nodig. Je coach maakt een training volledig op basis van de apparatuur waar je toegang toe hebt en niets meer. Bovendien kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen of pauzeren. Het gaat niet gebeuren, maar ik kan het als ik wil. Bekijk onze volledige recensie van de Future Fitness-app!

Online trainers kunnen ook volledig werken met een sportschoollidmaatschap

Hoewel ik geen fan ben van de sportschool, begrijp ik waarom sommige mensen ervan genieten. Maar een sportschoolabonnement betekent niet dat je niet met een online coach kunt werken. In feite zal het hebben van een online coach je sportschoolervaring alleen maar verbeteren en ervoor zorgen dat je het meeste uit je trainingen haalt. Ze kunnen je ook openstellen voor het gebruik van nieuwe apparatuur waar je eerder niet aan had gedacht, waardoor je nog meer uit je lidmaatschap kunt halen.

Het is een fractie van de prijs van traditionele persoonlijke training

Een persoonlijke personal trainer kan honderden tot duizenden dollars kosten voor slechts een paar sessies. Future is slechts $ 19 om de eerste maand te proberen, plus ik heb de hele dag toegang tot mijn trainer, elke dag. Ik denk niet dat ik zou kunnen berekenen hoeveel dat normaal zou kosten. Hoe geweldig is dat?

Het is een investering in uw gezondheid en welzijn

Het krijgen van een online coach is zeker meer kosteneffectief dan een persoonlijke fitnesstrainer. Maar dat betekent niet dat het minder belangrijk is voor uw gezondheid en welzijn. Sinds ik begon te trainen met een online personal trainer, ben ik een paar kilo afgevallen, merkbaar sterker geworden en heb ik meer energie dan ik deed door op de bank te gaan zitten. Maar waar ik het meest enthousiast over ben, is dat ik gemotiveerd ben om die fitnessdoelen te blijven verpletteren. Ik baal gewoon dat ik niet eerder ben begonnen. Bekijk hoe u gemotiveerd kunt blijven om te sporten!

Het is geweldig als je reist en je overal ter wereld kunt sporten

Wanneer je eindelijk in een ritme zit met je fitnessroutine, kan reizen voor werk of plezier het moeilijk, zo niet onmogelijk maken om bij te blijven. Als ik train met de Future-app, heb ik toegang tot mijn trainingen, waar ik ook ben, zolang ik mijn iPhone bij de hand heb. Een ander voordeel van trainen met een online coach is dat je je trainingen en hun trainingswijsheid overal ter wereld kunt meenemen. Dus of je nu in een stadshotelkamer bent, op het strand of op de top van een berg, je zit goed.

Een online fitnesscoach kan u helpen om buiten uw comfortzone te komen en uw zelfvertrouwen te vergroten

Ik dacht heel lang dat ik een hekel had aan trainen met gewichten. Maar ik realiseer me nu dat dat vooral was omdat ik er nooit lang genoeg bij bleef om enige echte verbetering te zien. Ik had ook geen idee wat ik aan het doen was en voelde me als een zelfbewuste idioot in de sportschool. Dus toen ik mijn fitnessreis opnieuw startte, besloot ik dat ik alles in ieder geval voor een tijdje zou proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb en ik realiseer me dat het gewoon nodig was om iets als gewichten vast te houden om de voordelen te zien die ze bieden. Ik heb nu meer vertrouwen in het gebruik ervan en vind ze nu eigenlijk wel leuk.

Uw online personal trainer kan u ook letterlijk naar buiten brengen

Als je je training klaar hebt voor gebruik op je telefoon, is er geen reden waarom je je trainingen niet buitenshuis kunt doen. Omdat alle trainingen op Future specifiek voor jou zijn, kan je coach je trainingen gemakkelijk buitenshuis maken. Als een van je doelen is om meer tijd buitenshuis door te brengen, is dit een geweldige manier om jezelf dat extra duwtje in de rug te geven. Studies hebben aangetoond dat tijd doorbrengen in de buitenlucht de bloeddruk kan verlagen, de werking van het immuunsysteem kan verbeteren, het gevoel van eigenwaarde kan vergroten, stress en angst kan verminderen en zelfs de stemming kan verbeteren.

Word blootgesteld aan oefeningen die u normaal niet zou doen en help u om plateaus te doorbreken

Zelfs als u regelmatig oefent, is het niet moeilijk om steeds weer dezelfde oefeningen of routine te doen. Maar het krijgen van een online fitnesscoach is een geweldige manier om je te helpen je fitness-sleur te doorbreken, je bloot te stellen aan nieuwe oefeningen en activiteiten en je zelfs te motiveren om te bewegen op manieren die je waarschijnlijk niet alleen zou doen. Naast het opnemen van gewichtheffen in mijn routine, heb ik ook veel meer hardgelopen en een paar bokstrainingen gedaan. Ik vind het geweldig dat mijn trainingen altijd fris zijn, maar ik voel mezelf ook sterker en fitter worden dan wanneer ik alleen zou trainen.

Je hebt toegang tot enkele van de beste coaches van het land

Het is niet alleen belangrijk om een coach te vinden die bij je past, maar het is ook belangrijk dat ze weten wat ze doen. Wees niet bang om mogelijke coaches te interviewen en te vragen naar hun certificeringen of expertise.

Ik kan niet spreken voor andere apps of online trainingsprogramma's, maar alle coaches bij Future hebben geweldige referenties. Zoals zo geweldig, het is gek dat je de kans krijgt om elke dag door een van hen te worden getraind. Ze hebben niet alleen beroemdheden getraind, evenals collegiale, Olympische en professionele atleten (MLB, NFL, NCAA, enz.), Maar ze hebben ook een hogere opleiding in fitness gevolgd, waarvan velen ook een masterdiploma hebben.

Future heeft een van de grootste trainingsteams, dus om je te helpen een coach te vinden die bij je past, zullen ze je vragen om een paar vragen te beantwoorden over je voorkeuren, antipathieën, vaardigheden en doelen om je een perfecte match te bieden. Future geeft je hun topcoaches om uit te kiezen, met volledige bios die je kunt bekijken. Kies je coach en je bent op weg om fit te worden!

Doe de Future Fitness-quiz om te zien met welke van hun professionele trainers jij matcht!

Je hebt een grotere kans om je fitnessdoelen te bereiken dan er alleen voor te gaan

Als alleen sporten je niet heeft gebracht waar je qua fitness wilt zijn, is het misschien tijd voor verandering. En een online trainer kan je daarbij helpen. Behalve dat ze je verantwoordelijk houden, zullen ze je ook dwingen harder te werken dan je in je eentje zou doen. Dat is wat de meesten van ons nodig hebben. Het is zeker wat ik nodig had.

Maar een ander geweldig voordeel van het krijgen van een trainer via de Future-app die ik heb gevonden, is de feedback die ze kunnen zien en bijhouden van je trainingen. Om het meeste uit Future te halen, raden ze je aan om het te koppelen aan een Apple Watch, die ze je gratis (met een aanbetaling) lenen zolang je hun service gebruikt. Als ik klaar ben met mijn training, deelt mijn horloge mijn hartslag, verbrande calorieën, hoe lang ik heb getraind en hoeveel herhalingen ik voor elke oefening heb gedaan met mijn trainer. Met je horloge is er geen fake workout op Future. Het is nog een manier om u verantwoordelijk te houden voor uw trainingen, maar het is ook een geweldige manier om uw dagelijkse activiteiten bij te houden.

Laatste gedachten over online persoonlijke training

Een fitnesscoach krijgen bij Future is een van de beste dingen die ik ooit voor mezelf heb gedaan. En aangezien ze op magische wijze de code hebben gekraakt om me gemotiveerd en enthousiast te maken om te blijven sporten en fit te blijven, kan ik mijn toekomst niet zonder hen zien. Ik wou dat ik eerder was begonnen.

Ben je klaar om eindelijk te stoppen met het verzinnen van excuses en het verpletteren van je fitnessdoelen? De sleutel is verantwoordelijkheid en motivatie. En een Future app online coach kan je daarbij helpen. Probeer FUTURE nu voor slechts $ 19!

Het bericht De voordelen van online fitnesstraining verscheen voor het eerst op Better Living .

Bart Beekveld

%d bloggers liken dit: